Nyt sitten sain testata tuota pikkupikku vuokaa (15cm), kun tarvittiin gluteeniton päiväkahvikakku! Ja tällainen tuli kakusta.
Tein yhden munan sokerikakkupohjan johon käytin vehnäjauhojen tilalla Semperin luontaisesti gluteenitonta karkeaa jauhoseosta.
Mutta kuten kuvasta näkyy, ko.vuoka on ilmiselvästi puolenmunan kakkuvuoka:)
Väliin testasin uutta täytettä johon tuli kermaa vaahdotettuna, sitruunatuorejustoa, sokeria sekä säilykemandariineja. Välissä myös vähän vadelmahilloa. Reunapursotukset tein pienellä lehtityllalla. Päällä marsipaani, johon tikkikuvion tein hammastikun avulla, sekä sokerihelmiä ja säilykemandariineja.
Omaan makuun sitruunatuorejuusto ei oikein ollut, mutta jos tykkää sitruunasta niin ihan käypää täytettä.
Kommentit