Mittari näyttää ulos -29,9 astetta pakkasta! Ei siinä mitään, sisällä tarkenee vaikka kesähepeneissä (pikkuneidit ovat valinneet tämän päivän vaatetukseksi kesämekot) kun panee uuniin tulet. MUTTA, meidän huusholli on oman vesikaivon varassa! Ja nyt on vesiputki jäätynyt! No ei siinäkään mitään, kyllähän sitä itse pärjää päivän tai pari ilman vettä ja akuutissa tapauksessa vettä voi käydä lainaamassa naapurista -> Hei saisinko kupillisen vettä lainaan!

Mutta, mites on noiden eläinten laita, niille et oikein voi sanoa, että koittakaa nyt pärjäillä, hyvällä tuurilla saatte vettä jo ehkä illalla tai huomenna.... Koirankuppiin kauhastiin ulkoa lunta (onneksi sitä on) ja sulatettiin vähän juomavettä, mutta navetalliselle lehmiä ei oikeen viitsi ruveta sulattelemaan lumesta juomavesiä!

No onneksi tässäkin tapauksessa voi turvautua naapureihin, kontilla vaan ammuille vettä, eli ei huolta sen puoleen, mutta entäs kuinka kauan toimii lypsyrobotti ilman vettä? Tällaisia tässä on tullut pohdittua putkimiestä odotellessa. Ei kuulemma ole meidän putki ainoa, joka on jäässä :/

 

Ja niin ne Hukkasukat

 

Tässäpä nämä ovat! Eli nämä sukat olen aloittanut josku vuosia sitten pikkuveljelleni joululahjaksi, jostain kumman syystä ne ovat kuitenkin jääneet kesken. Taisin viime kesänä löytää nämä kun siivoilin kaapin perukoita ja nyt sitten silpasin ne valmiiksi. Pikkuveljen jalat ovat kasvaneet jo näistä ohi, joten sain itse sukat! Toisen sukan oli tehnyt jo valmiiksi (eli olenhan joskus tehnyt yhden kantapäänkin itse, ennen tätä nykystä villitystä) ja oli tehnyt kärkikavennukset jotenkin kummasti (mutta tosi hyvän näköisesti), jota en osannut jäljitellä, joten toisen sukan kärki on hieman erilainen, mutta eipä tuota huomaa jos ei kovin ala tiirailla varpaankärkiä. Hyvät sukat on!