Yritetäämpäs nyt uudelleen, kun eilen nettiyhteys pätki niin, että ei postaus onnistunut. Minusta on jo pitkään tuntunut siltä, että meidän esikoisella on hirmu vähän alupaitoja tai aina kaikki ainakin on pyykissä tai sopivampia pikkusiskolle. Niinpä päätin tekaista kaksi uutta toppia, samalla sai tuhottua vanhoja kankaita ja testailtua pari juttua!

 

Tätä veikeää kissan kuvaa katselen aina illalla pienemmän tytön lakanoissa ja mietin, että olisi kiva johonkin käyttää. Joten nyt otin kynän kauniiseen käteen ja piirsin kissan kankaalle. Kynästä en kyllä ole ihan varma mikä se on miehiään, onko vain pelkkä merkkauskynä, vai mikä. Tein kyllä pienimuotoisen kokeen enne varsinaisen kuvan piirtämistä, eikä väri häipynyt kankaasta silityksen ja vedessä hinkkauksen jälkeen, että saapi nähdä vieläkö kisuli tulee ulos pesukoneesta :D

 

Yöllä näitä toppeja mielessäni suunnittelin ja muistelin, että kaapissa olisi vielä muutaman vuoden takaisia kangasvärejä. Aamulla tarkistin asian ja löytyihän sieltä pinkkiä, sinistä ja vihreää. Joten apilat tupsuttelin paikoilleen sapluunan avulla. En jaksanut kovin monta tuntia kuivatella, joten tässäkin sitten testataan se pesunkestävyys!

 

Kankaat ovat ohutta trikoota ja kaava omasta päästä. Omasta mielestäni näistä tuli aika kivat ja helmassakin on tarpeeki pituutta, tuntuu aina että kaupan topit on jotenkin niin lyhyitä???