Kylläpäs on ollut kiirettä kun ei ole ehtinyt kuvata mitään tekemäänsä, joten ompeluksia pitänee päivittää tässä kunhan ehdin kuvata!

Tänään kuitenkin päätin tuhota jämäkankaita, kun ei niitä raski poiskaan heittää, mutta ei niistä juuri mitään saa tehtyäkään, niin ne sitten seisovat kaapissa tilaa viemässä. Tämän päivän hävitystalkoiden tuloksena olohuone sai kaksi uutta tyynyä

 

Kuvaa ottaessani tyynyt oli jo ehditty koekäyttää hyvin ja rutata :)

Vihreäsävytteisen tyynyn kankaat ovat kaikki Iinulta tilattuja. Tytöille niistä olen ommellut (ehkä ne mekkosetkin joskus pääsevät kuvattavien listalle ja tänne esittelyyn). Turkoosisävytteisen tyynyn tilkuista turkoosi ja vaaleanpunainen pallokangas ovat Iinulta, loput Tilkku-Sadulta (Tilkku-Sadun tilkkuja käytin tyttöjen tilkkupäiväpeitoissa)

Täytteeksi tuhosin kaksi Familonin vanhaa tyynyä, jotka olivat jo menettäneet muotoaan ja päälliset olivat kellastuneet, mutta näihin koristetyynyihin täyte oli vielä aivan omiaan, ihanan pehmoisia tyynyistä tuli ja kun ne pystyi täyttämään aika täyteen niin luulen että täyte pitää kuosinsa vielä hyvin!

 

 

Ja sitten myös vaatteista ylijääneitä palasia hyödynsin kivoihin värikkäisiin hernepusseihin, joita ompelin tytöille ja varmaan vielä ompelen niitä lisää. Nämä kankaat taitavat olla peräisin ainakin Myllymuksuilta, Kangastukusta ja Pikku-auringosta, jos nyt oikein muistan???

Näistä tuli kivoja, nyt vain kysymys kuuluu, että mitä näillä voi leikkiä muuta kuin heitellä?