Uunin pesän tunnelmaa, kohta täällä jo kinkkua paistaa saa!!!

 

 

Ja ne joululehdet, ne joululehdet. Millainen kokoelma teillä on joululehtiä, oletteko ylipäätään jouluihmisiä? Minä olen jouluihminen ja tykkään virittäytyä pikkuhiljaa tunnelmaan jo hyvissä ajoin. En yleensä ehdi kovin paljon lukea mitään lehtiä ja ainut lehti joka Nalle Puhin ja tietysti Ottobren ohella meille taitaa tällä hetkellä tulla on Maalla lehti, joka ilmestyy vain 5 kertaa vuodessa. Mutta näin joulun alla tulee suuri poikkeus lehtien lukemiseeni! Silloin haalin itselleni kaikki mahdolliset joululehdet ja luen kuukaudessa sitten taas puolenvuoden lehdenluku kiintiöni täyteen :)

 

 

Tämän joulun lehtikavalkaadi näyttää tällä hetkellä tältä! Tästähän puuttuu vielä Kotivinkin jouluruokalehti. Vasemmalta: Kotivinkin Joulu, Toivekoti ja puutarha Kultainen Joulu, Toivekoti ja puutarha Kauniit Joulukodit, Joulu maalla, Maalaisunelma, Leivotaan ja Kaikkien aikojen Joulu!

Kauniit Joulukodit esittelee mooooooonta joulukotia (ulkomaisia). Vähän petyin siihen, että siellä oli yksi koti, joka on jo mielestäni Toivekoti lehdessä esitelty! Ja se on nykyisissä sisustuslehdissä minun mielestäni hyvin hassua, että lähes jokaisen lehdissä esiteltävän kodin asukkaat omistavat, joko sisustusliikkeen, nettiputiikin, antiikki/vanhojentavaroiden liikkeen tai muuten vain työskentelevät sisustuksen parissa.

Mutta jostain syystä kaikista parhaaseen joulufiilikseen näistä lehdistä johdatti Kaikkien aikojen Joulu, sieltä löytyi myös jonkin sorttista joulutarinan ja tunnelman tynkää. Nämähän eivät kuitenkaan vedä vertojaan niille Wanhoille vanhoille joululehdille omasta lapsuudesta, jotka joka joulu pitää kaivaa kaapin kätköistä esille

 

 

Lasten piti jo päästä testaamaan kesällä Billnäsistä tuliaiseksi saatuja ihania piparimuotteja. Tässä joitain, suosikkeina tietysti traktori ja lehmä :) Miten ne omatekemästä taikinasta leivotut piparit joka joulu vain maistuvat niin tavattoman hyvälle???

 

 


Vessan taulukin sai taas kaverikseen lumiukkosen, kun sitä lunta jo niin kovasti toivotaan ja odotetaan. Ihanaa tämä joulun odotus!!!