Haaveilin jo kesällä neulahuovutuksesta selaillessani Tonttumuorin huovutuksia-blogia ja sanoin miehelle, että jos tulee jokin kansalaisopiston kurssi aiheeseen liittyen niin sinne kyllä menen. Ja kuin toiveesta bongasin fantasianukkekurssin ja juurikin neulahuovutusjuttuja.

 

Ja Menni-muorihan siellä sitten syntyi (jalat muuten näyttää kuvassa hassun lyhyiltä,mutta se siksi koska Menni istuu). Aluksi tontusta piti tulla Ursula, mutta vanhempi tyttö keksi Menni-nimen ja se tuntui jotenkin niin hyvin passaavan, joten tästä tuli Menni. Menni vielä odottelee rinnalleen Ukkoa, josko he jouluaattoon mennessä saisivat istuskella vieretysten.

 

Jäin kyllä ihan koukkuun tähän hommaan ja jo kovaa kyytiä suunnittelen kesäksi peikkoja tuonne meidän verannalle (vaikkei se Ukkokaan vielä ole valmis). Tämän tontun tikuttamiseen meni n. 14 tuntia, kun kaikki oli vielä harjoittelua. Mutta ajatus- ja hermolepoa tuo neulahuovutus on. Yhtenä lauantaina tikutin lähes 6 tuntia putkeen kurssilla (kotonahan tällainen ei ole mitenkään mahdollista) enkä ajatellut sinä päivänä oikeastaan yhtään mitään, sitä vain keskittyi niin täysillä työhönsä :)