Huhheijakkaa, kylläpä on ollut vilkas sunnuntaipäivä!!!
My "Country Restaurant" is open again :) Eli työmiehet ovat aloittaneet tämän vuoden hommat pari kuukautta aiemmin kuin yleensä ja ruokahuolto pelaa. Ei miehet toki vielä peltotöitä tee, mutta kärrynrakennusprojekti siellä tuolla pajassa taitaa olla käynnissä ja oman porukan lisäksi tänään oli kaksi työsuuta. Meillä kun työmiehille on tapana tarjota ainakin yksi ateria jos ei kaksikin työpäivän aikana
Päivän menyyy lähti käyntiin perinteisesti nakkikeitolla jonka kaveriksi oli kotiruisleipää ja
Raikas leipäjuustosalaatti
Jääsalaattia
Kurkkua
Punaisia ja keltaisi kirsikkatomaatteja
Viinirypäleitä
Leipäjuustoa
Paahdettuja pinjansiemeniä
Ja sitten olikin aika tehdä iltapäivän pottujauhelihapata valmiiksi odottamaan uuniin menoa ja lähteä lasten kanssa mäkeen ja eväsretkelle takapihalle
Mäki luisti aivan mainiosti
Ja laskutapa oli vapaa
Jopa koiraneiti innostui huikaseen mäkeä alas
Ja äiti sai nuotion syttymään, vaikka se ei kuvassa oikein siltä näytäkkään :)
Pikku-ukko seuraili mäenlaskua ja makkaranpaistoa lämpimästi vaunujen suojasta. Ulkoilun jälkeen ruoka uuniin ja syömään. Iltapäiväruoalle leipasin kolme isoa patonkia tällä ohjeella ja hyvä jos vilauksen näin leikatusta leipäkasasta, niin vikkelään se siitä lautaselta hävisi. Sitten navetalle, esimakua siitä, mitä se homma tulee olemaan kolmen pienen apurin kanssa. Kyllä tässä saa ruveta kehittelemään itselleen silmiä selkään ja kuusi venyvää lisäkättä
Kommentit