Huhheijakkaa, kylläpä on ollut vilkas sunnuntaipäivä!!!

My "Country Restaurant" is open again :) Eli työmiehet ovat aloittaneet tämän vuoden hommat pari kuukautta aiemmin kuin yleensä ja ruokahuolto pelaa. Ei miehet toki vielä peltotöitä tee, mutta kärrynrakennusprojekti siellä tuolla pajassa taitaa olla käynnissä ja oman porukan lisäksi tänään oli kaksi työsuuta. Meillä kun työmiehille on tapana tarjota ainakin yksi ateria jos ei kaksikin työpäivän aikana

 

Päivän menyyy lähti käyntiin perinteisesti nakkikeitolla jonka kaveriksi oli kotiruisleipää ja

 

Raikas leipäjuustosalaatti

 

Jääsalaattia

Kurkkua

Punaisia ja keltaisi kirsikkatomaatteja

Viinirypäleitä

Leipäjuustoa

Paahdettuja pinjansiemeniä

 

 

Ja sitten olikin aika tehdä iltapäivän pottujauhelihapata valmiiksi odottamaan uuniin menoa ja lähteä lasten kanssa mäkeen ja eväsretkelle takapihalle

 

Mäki luisti aivan mainiosti

 

Ja laskutapa oli vapaa

 

Jopa koiraneiti innostui huikaseen mäkeä alas

 

Ja äiti sai nuotion syttymään, vaikka se ei kuvassa oikein siltä näytäkkään :)

 

Pikku-ukko seuraili mäenlaskua ja makkaranpaistoa lämpimästi vaunujen suojasta. Ulkoilun jälkeen ruoka uuniin ja syömään. Iltapäiväruoalle leipasin kolme isoa patonkia tällä ohjeella ja hyvä jos vilauksen näin leikatusta leipäkasasta, niin vikkelään se siitä lautaselta hävisi. Sitten navetalle, esimakua siitä, mitä se homma tulee olemaan kolmen pienen apurin kanssa. Kyllä tässä saa ruveta kehittelemään itselleen silmiä selkään ja kuusi venyvää lisäkättä