Ompi meidän pikku-ukko!

Kangas ihanaa tähtivelouria Hannan kangas&sisustus liikkeestä paikan päältä (nettiputiikki osoitteessa: http://www.hannankangas.fi/index.php). Tähän väliin pieni avunpyyntö, jos joku ystävällinen lukija osaa vinkata, kuinka saan ensimerkiksi nyt tuon Hannan kangas&sisustus sanan linkin taakse niin, että kun klikkaa Hannaa niin pääsee siirtyyn suoraan ko.sivuille, niin olisin erittäin iloinen tästä pienestä avusta :)

KAM-nepeistä innostuneena halusin kokeilla ukkelille haalareita, joissa on napit olkapäillä. Tähän malliin ei tietenkään sattunut löytymään kaavaa suoraan, joten piti soveltaa. Sovellukseen otin mallia Ottobren kaavoista: potkuhousut 3/2006 + potkupuku 6/2009. Jos joku haaveilee vetskarihaalareista, joiden kaavassa oikeasti on vetskari edessä (tuossa kaavassa mitä minä olen aiemmissa haalareissa käyttänyt, niin vetoketju on takana, olen vain sen itse siirtänyt eteen) niin sellaiset löytyy tuosta lehdestä 6/2009. Tässä lehdessä muutenkin ihan mukavasti vauvojen kaavoja.

Pepun päälle olisin halunnut tähden, joka olisi ollut saman värinen kuin velourissa olevat tähdet, mutta kun ei sitä väriä ollut niin väriksi valikoitui ruskea, mikä nyt ehkä oli lähinnä tähtien väriä niissä kankaissa, mitä minulta löytyi

 

Muuten haalari onnistui mainiosti ja on hyvän mallinen päällä, mutta nuo kaikista tärkeimmät, eli olkapäät vähän epäonnistui. Kanttasin resorin liian tiukkaan olkakappaleiden reunoihin, joten ne jäivät vähän kuprulle :/ Mutta tekemällä oppii!

 

Tässäpä tämä minun huikean suuri kangasvarastoni koko komeudessaan :D